Feministisk etik

Sitter och jobbar med hemtentan just nu. Jag tror aldrig att någonting har känts så tungt. 2 av 10 sidor skrivna dock, 1 av 5 frågor.
Har hunnit bli upprörd flera gånger på Aristoteles något diskriminerande syn på kvinnor och djur, men vad kan man vänta sig av en man? ;) Dock så har motivationen runnit ut nu.
För några veckor sedan gick det ett uppdraggranskningprogram om min operation (finns fortfarande på svtplay för den som är intresserad). Där var det ganska stort fokus på efter operationen och den eventuella plastikkirurgin. Jag har självklart redan hunnit bli lite nojig och insett att jag kanske inte kvalificerar för den vilket gör att jag isåfall måste finansiera den själv. Det kan kosta upp till 92 000 kr ^^ Hade det endast varit ett estetiskt fel så hade jag struntat i det men jag vet inte om någon utan erfarenget vet hur mycket all extrahuden kliar och är i vägen. Framförallt benen är mitt största problem. Jag vet att jag har lång bit kvar fortfarande men jag tvingast fortfarande upp till 44 (42 med stretch) i jeans pga att benen inte passar men midjan är för stor och mitt enda bälte får jag utslag av. Complain, complain, complain, complain....
Jag hade för övrigt tänkt att visa hur jag ligger till. Nu blir mitt privatliv plötsligt offentliga uppgifter, kanske dags du visar hur man lägger till lösenord Anna? ;)
Och tack för snyggdesignen samma underbara Anna... den är verkligen så jag!
Hur som haver så är jag mer motiverad än någonsin att bli klar nu, med allt. Den här våren kommer att bli den tuffaste i mitt liv men den kommer också att öka min egen lycka på ett äkta egoistiskt utilitaristiskt vis.
<a href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCuOQtW/">
<img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wCuOQtW/weight.png"></a>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0