Speeddating

Ovveinvigningen var fantastisk. Jag har aldrig kunnat se mig själv kräla runt i lera för någon annan individ men när våra fadderister i full mundering marcherar in fanns det inget annat att göra än att lyda. Fulvin + konstiga lekar förvandlade sakta men säkert min fina vita overall till brun. Namnet blev liksom bloggen, Victoria secrets.
Den här veckan har vi gjort ett sinnessjukt stort grupparbeta, säker på att vi gjorde mer än nödvändigt, och nu är det dags för speeddating med klass för att lära känna varandra ordentligt. 
Imorgon är det herr och damsittning så Linnea kommer förbi ikväll och testlägger morgondagens make på mig. Min mask är fantastiskt fin :)
Återkommer med detaljer. Peace out

Ovveinvigningen

Efter många veckor, som inte kännts som mer än högst tre, har första tentan klarats av, de första kravallerna upplevts ordentligt, många timmar spenderats i skolan och i princip inga hemma. Klassen börjar finna sig mer tillrätta med varandra och smekmånadsperioden efter nolle-p har mattats ut. Det största steget hitills var då vi avancerade från nollan till ettan men nu är det dags för nästa brytpunkt, ovveinvigningen.
Traditionen här är att alla olika program har olika färger på sin overall våran är vit med tre revär i rött, grönt och gult. För att få börja använda den på olika fester så skall den först invigas och det är det som sker ikväll, om mindre än 2 timmar för att vara exakt. Traditionsenigt så kommer vi då krypa i leran (som turligtvis är minimall idag då jag hatar lera), få diverse äckilga produkter över oss och dricka fulvin så det står härliga till. Skräckhistorier om ovveinvigningen har redan nått mina öron och förväntningarna inför denna kväll är mer skräckfyllda än något annat. Pepp pepp.. nu kör vi!

RSS 2.0