Bingo Vicky

Jag - numret är 0520- XXX XX
Kund - du skulle kunna jobba på ett sådant där käckt bingo också.
Jag - Haha?! Jaha?!!
Kund - Ja du har sådan där röst. Jag höll nästan på att skrika bingo där på slutet när du var klar!

HAHAHAHAHA!! <3 Ibland gillar jag det här jobbet.


Konstenatt unna sig

Idag var våran fridag. Inga promenader, inget gym utan istället godis och bio. Jag och Anni har sagt att vi bara ska äta på lördag men upptäckte att det är mer realistiskt att säga en dag i veckan. Vi kan unna oss det med gott samvete så aktiva som vi varit de senste två veckorna och dessutom så firade vi. Vi firade Sophia och Anna, en fyller år idag och den andra på måndag.
Public Enemy var filmen vi såg. Johnny var lika underbar som vanligt och även då jag tyckte att storyn var lite lame och att den bitvis såg ut som en billig svensk b-film, spec under aktion scenerna, så var de andra nöjda och det är huvudsaken.
Tanken var att det skulle bli en överraskning för Sophia med både Annie och min mor försa sig så hon lyckades lägga ihop två och två. Hur som helst så var det en lyckad kväll. Nu ska jag sova eftersom att jag ska upp och jobba imorgon. Lite less börjar jag bli då det oftast tjatas om samma nummer och det faktiskt tär på krafterna att jämt vara glad och trevlig i telefonen men jag får bra betalt och jobbet är bättre än många andra.
Imorgon blir det hårt på gymmet och sedan lite girly things med ansiktsbehandling och manikyr.

RSS 2.0