Situation Norge

Hjärtligt välkomna till kvällens dokumetär: En annan del av Rotviksbro.
I kvällens program möter vi Karin, Karing, Jonas, Emelie, Lina, Jenny och självklart Victoria.
Så, ska vi börja med skvallret?

Nej det finns mycket att sä'ga om Norge. vackra höjder och djupa fjordar, försenade tåg och skabbiga bussar. Mycket jobb eller lite jobb? För få svenskar eller för många?
Innan vi for hit skulle jag råda alla att göra detsamma, nu är jag inte riktigt lika säker längre. Jobben är dåligare betalda än jag trodde och p.g.a lågkojunkturen minskar de också i antal samtidigt som ännu fler svenskar strömmar in över gränsen.
Vi har mött mycket folk här, eller borde jag säga många svenskar? Många är dock väldigt trevliga. Vi har ju de tre göterborgssnubbarna som karin släpade hem från lagret som visade sig vara motsvarighet till stockholms bratsen och moderater hela bunten. Ok, ett undantag, en av killarna hade inte riktigt samma åsikt men ägde ju ändå en BMW, då får han skylla sig själv. Jag jobbar med en Australiensisk tjej på cafét, ja det är rätt, jag har norpat allas drömjobb och jag kan bara säga att det är skit tråkigt, Ok, Tina som hon heter iaf är en av de skönaste människor jag mött. Hon pratar hela tiden och skiter i vad andra tycker och tänker. :)

Nu ska jag iväg och jobba.

Btw Anna, jag älskar den nya designen. Gör vad du vill när du vill det. :)

RSS 2.0