Victoria aldrig mer ser sin vän

Så kom den dagen som jag befarat länge. Våran älskade Saab escort gick inte igenom besiktningen. Jag var upp hos min mor i Västerås igårkväll för att byta ut min kära vän AJO mot en pigg liten Nissan.
Det är väldigt märkligt att jag som tänkande varelse skapar känslor till en maskin, i så hög grad att jag har lite dåligt samvete att jag inte hann med att säga adjö ordentligt.
Sanningen är dock att AJO varit en tapper följeslagare. Många minnen finns med den bilen men det är svårt att behålla en bil då man saknar kunskap att laga upp den ordentligt. Jag hoppas att det blir bäst såhär för alla parter.

Denna svåra separation för mig tillbaka till andra nostalgiska tankar. Jag minns då jag och min kära vän Anna var yngre och brukade popa musik och sjunga med till datorn. Vi sjöng då på en gamal raplåt (?) gjord av någon Kenn. Den associerade vi dock till min brors Epatraktor när den såldes. Det var extremt sorgligt... "Blanko aldrig mer ser sin vän..." Det är så jag känner idag.

Bittersweet memories AJO, jag kommer att sakna dig av hela mitt hjärta och önskar dig många flygande mil på Sveriges motorvägar. Kör försiktigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0